mind / body / soul session

heb je behoefte aan iemand die even met je meekijkt?

Het gaat over het algemeen best goed met je, maar soms voel je je onzeker in je lichaam, in je baan, in je relatie. Je durft niet altijd je mening te geven, je laat je soms op je kop zitten. Of je voelt je uitgeblust en je managet je energie niet helemaal naar behoren. Soms is het fijn om het daar even met een buitenstaander over te kunnen hebben. Iemand die naar je luistert en je concrete tips kan geven. 

Hierom heb ik het concept ‘Mind/Body/Soulsession’ bedacht. We gaan samen aan de slag met jouw mindset en je energie. Zodat jij weer in lijn komt met je gevoel en je intuïtie en je voor jezelf de juiste keuzes kunt maken. Zodat je weer kunt vertrouwen op jezelf en met frisse, hernieuwde energie de wereld aankunt. 

Bekijk hieronder de mogelijkheden.

mind/body/soul call

In een call van een uur bespreken we samen waar je tegenaan loopt en wat je nodig hebt om weer beter in je vel te kunnen zitten. We lopen langs je mind, je body en je soul en kijken waar voor jou nog winst te behalen valt. Ik geef je concrete tips en zorg dat je na de sessie zelf verder kunt. 

prijs per uur: 25,-* ex. btw

*Als je na een Mind/Body/Soul call besluit een coachtraject te boeken, krijg je 25,- korting op het traject. 

mind/body/soul VIP

Samen nemen we een duik in je leven. We doen dit gedurende een dagdeel (ochtend of middag) dat volledig in het teken staat van jou, jou, jou. We gaan volledig op in jouw levensstijl, in je doelen, in je wensen en in je dromen. We gaan diep, opdat jij daarna weer vol energie, vol richting en vol goede zin verder kunt. We formuleren doelen, we plannen, we organiseren en we structureren. We filosoferen, visualiseren en misschien beginnen we zelfs al met manifesteren. Een Reiki-behandeling en lunch zit in deze dag inbegrepen. 

prijs per dagdeel: 399,- excl. btw

succesverhaal