over mij

positief, gevoelig en echt

Als klein meisje heb ik een groeistoornis gehad. Door de tegenwoordigheid van geest van mijn ouders heb ik met behulp van groeihormonen en puberteitsremmers bij kunnen groeien.

Doordat ik fysiek klein was hield ik mezelf mentaal ook klein. Het heeft lang geduurd voor ik leerde dat ook ik ruimte mocht innemen. Mijn lengte in combinatie met mijn introversie en gevoeligheid maakten mij tot een timide meisje dat pas met een fles wijn in haar mik los durfde te gaan.

Inmiddels ben ik bijgegroeid: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Mijn gevoeligheid is mijn kracht geworden, mijn introversie mijn geluk. Ik heb diep transformatiewerk gedaan en ik leer met veel plezier nog steeds elke dag bij. 

Naast mijn hbo bachelor in Human Resources ben ik gediplomeerd loopbaancoach. Daarnaast houd ik mij bezig met energetisch werk: ik ben ingewijd in de Reiki. Mijn grootste kracht is mijn nieuwsgierigheid en mijn onstilbare honger naar meer en meer kennis. Ik leer graag over de wet van aantrekking, ondernemen, evolutie, over de Aarde. Daarnaast interesseer ik mij voor de kosmos: het universum, de maan, de sterren. Ik heb een diep vertrouwen in het vrouwelijk lichaam – de vruchtbaarheid en menstruatiecyclus – en de kracht die het behelst. 

 

Oprecht – eerlijk – verantwoordelijk – liefdevol.

Growth requires the willingness to unlearn. If "that's just how I am" is still a phrase in your vocabulary, then that's how you will always be.